![]() |
|
|
|||
|
|||
|
08.12.2006 tarih 26370 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Evlendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile evlenecek olan kişilerden istenen sağlık raporlarının özel sağlık kurum ve kuruluşları tarafından da verilebilmesi mümkün olmuş idi. Ancak buna rağmen belediyelerin özel sağlık kurum ve kuruluşlarından alınan raporları kabul etmediği , kişileri resmi sağlık kuruluşlarından rapor almaya mecbur bıraktığı yönünde bildirimler ve izlenimler olmuştur.
Konu ile ilgili olarak derneğimizin hazırladığı rapor, TÜSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ramazan Aydın tarafından İç İşleri Bakanlığına en üst düzeyde temsil ile iletilmiş ve uygulamadan kaynaklanan problemler ayrıntılı olarak aktarılmıştır. Bakanlık yetkilileri tarafından konunun yönetmelikte açık olduğu , özelden alınacak raporların da kabul edilmesi gerektiği ifade edilmiş ve 22.05.2007 tarihinde genel bir yazı ile tüm belediyelerin yönetmelikteki sağlık raporları ile ilgili tekrar bilgilendirileceği sözü alınmıştır.
|
|||
|
|||
|
Slm ArkadaŞlar Artik Evlİlİk Raporunu Resmİ KuruluŞlarda Verebİlİyormu Ve Hangİ BranŞ Doktorlari Ve Hangİ Tahlİller Yapiliyor Ne Zamandan İtİbaren Verebİlİrİz Gereklİ Şartlar Nelerdİr Bİlgİsİ Olan ArkadaŞlar LÜtfen Yazsinlar
|
|
|
|||
|
|||
|
Herkese iyi günler.Bugün Altındağ belediyesi ve Keçiören belediyesi ile evlendirme yönetmeliği konusunda bir görüşme yaptım.hatta son çıkan genelge ile ilgili maddeleri tek tek anlattım.Ordaki görevlilerde kendilerine gelen bu konuyla ilgili herhangi bir yazı olmadığından sağlık müdürlüğünün gönderdiği listede isimleri yazılı sağlık ocakları dışında herhangi bir kurumdan alınan raporu kabül edemiyeceklerini belirtmişlerdir.değerli dernek yöneticilerimizin bilgilerine sunuyor ve bu konunun takipçisi olmalarını bekliyorum.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|